ВЕЛ ДОМ

УПРАВУВАЊЕ СО СТАМБЕНИ ЗГРАДИ

Права и обврски на управителот

КОИ СМЕ НИЕ

Друштво за трговија, консалтинг, услуги и управување ВЕЛ-ДОМ ДООЕЛ Велес, е лиценцирана фирма со претежна дејност за управуање и одржување со станбено-деловни објекти со седиште во Велес, со цел да им овозможиме на сите
сопственици на посебни станбени единици кои имаат интерес, да имаат директна соработка со нас и да создадеме подобри услови на домување во рамките на колективните станбени згради.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

СЕРТИФИКАТИ

Дозволете ни да бидеме дел од Вашиот успех

Задоволни клиенти се нашиот прв приоритет, па за таа цел на располагање Ви е нашиот тим, составен од успешни и ефикасни вработени, кои се подготвени за соработка, критики и предлози

Што кажаа нашите клиенти

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate

Rieza Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate

Clara Client

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate

Romeo Client

2

Години искуство

1800+

Задоволни корисници

70+

Стамбени објекти

200+

Завршени проекти

ЦЕЛИ

КВАЛИТЕТОТ ДОАЃА ПРВ

100%

ЕФИКАСНОСТ

100%

ТОЧНОСТ

100%

ПОСВЕТЕНОСТ

ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ

Tрансформацијa во станбен објект на ул. 11-ти Октомври

Tрансформацијa во станбен објект на ул. 11-ти Октомври

Уште една успешна трансформација, овој пат во станбениот објект на ул:11…

Целосна дезинфекција во станбен објек на ул. Благој Ѓорев

Целосна дезинфекција во станбен објек на ул. Благој Ѓорев

На барање на Станарите од Станбениот Објект на ул:Благој Ѓорев бр.70,…

Трансформација на внатрешниот изглед на зграда на ул. Славко Ѓеоргиевски Сватот

Трансформација на внатрешниот изглед на зграда на ул. Славко Ѓеоргиевски Сватот

Станбен Управител ВЕЛ-ДОМ во месец август, во соработка со станарите и…