Дезинфекција, дезинсекција и дератизација

ДТКУУ ВЕЛ-ДОМ ДООЕЛ ВЕЛЕС во соработка со ЈЗУ Центар за јавно здравје Велес, врши дезинфекција, дезинсекција и дератизација на станбените објекти, степеници, подруми-заеднички простории со професионални средства за дезинфекција и опрема.